Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

POVRATAK NA MESTO USPEHA Golgeter se vratio u Kolubaru!

Dalibor Tomasevic

Objavljeno

,

Uroš Đuranović se vratio u Lazarevac (Foto: Starsport)

Pobeda u premijernoj utakmici prolećne polusezone unela je mir u redove Kolubare. Lazarevčani su se udaljili od opasne zone, a sada se sve glasnije priča o eventualnom plasmanu u plej-of.


ŠPANIJA: Očekujete keca u San Sebastijanu? Kvota naše kladionice na pobedu real Sosijedada protiv Valjadolida je 1.45. Meč počinje u 18:30.


U tom poduhvatu veoma važan adut mogao bi da bude Uroš Đuranović! Rasni golgeter se posle šest meseci vratio u klub iz koga je prošlog leta otišao u Kečkemet. Ovoga puta potpisao je ugovor do kraja aktuelne sezone.

U Mađarskoj nije sve išlo kako je želeo i planirao crnogorski napadač. Šansu je uglavnom dobijao kao rezerva, upisao je 11 nastupa i postigao jedan gol. Odmah po završetku prvog dela sezone izrazio je želju da ode iz kluba i posle perioda u kome se tražio model rastanka, dobio je “zeleno svetlo”.

Za njegove usluge interesovanje je pokazao i niški Radnički, čije je boje takođe ranije branio, ali do obnove saradnje nije došlo. U međuvremenu reagovala je Kolubara, tako da je dogovor brzo sklopljen. Đuranović je za lazarevački klub igrao tokom prethodne sezone kada je ostavio sjajan utisak. Na 37 odigranih mečeva postigao je 15 golova uz dve upisane asistencije.

Đuranović ima 29 godina, ponikao je u Mogrenu, a u karijeri je igrao još u Iskri iz Danilovgrada, Dečiću, češkoj Dukli, poljskoj Koroni i Politehnici iz Rumunije. Njegovim povratkom oštrica napada Kolubare trebalo bi da bude daleko ubojitija, a ostaje da vidimo kakve su ideje stručnog štaba na čelu sa Veroljubom Dukancem, koji sada na raspolaganju ima tri izrazita špica. Pored Đuranovića tu su još hrvatski internacionalci Ante Vukušić i Dražen Bagarić.

Fudbaleri Kolubare u narednom kolu igraju u Novom Sadu protiv Vojvodine.

PROČITAJTE JOŠ:

“BOMBA” NA JUGU! Želeo ga Partizan, naljutio “grobare”, otišao u Seltu! Sada karijeru nastavlja u Radniku! (FOTO+VIDEO)

POLUSEZONA NOVA, PROBLEMI STARI Šta se dešava sa Zvezdom? Nema ideje, želje, borbenosti… (VIDEO)

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.