Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

POVRATAK U SRPSKI FUDBAL Iskusni napadač pojačao Kragujevčane

Dalibor Tomasevic

Objavljeno

,

Vojo Ubiparip, novo pojačanje kragujevačkog Radničkog (Foto: Printskrin/Instagram)

Superligaš Radnički iz Kragujevca ima novog napadača. To je jedno dobro poznato ime srpskog fudbala – Vojo Ubiparip!


Na meču Sautempton – Brentford, naša kladionica nudi kvotu 3.55 za igru 1-1.


Iskusni (33) fudbaler u Kragujevac dolazi iz redova Tuzle, člana Premijer lige Bosne i Hercegovine, za koju je nastupao prethodne tri i po sezone. Pre Tuzlaka, igrao je sarajevskom Željezničaru.

U Srbiji je nastupao za Vojvodinu, u kojoj je ponikao, Proleter, čačanski Borac, Novi Pazar i Spartak, iz koga je u leto 2016. otišao u poljski Leh. Igrajući u najjačoj ligi Poljske upisao je 76 nastupa za Leh, ali i za Gornjik, čije je boje takođe branio.

Ubiparip je profil igrača kakav je trebao Kragujevčanima. Radi se o klasičnom golgeteru, koji je u karijeri postigao 91 gol u prvenstvenim utakmicama, najviše u dresu Tuzle (33). Treneru Radničkog, Zoranu Milinkoviću, sada će biti znatno lakše da kombinuje u samom špicu napada, dobio je vrlo kvalitetnu opciju za poslednju trećinu terena, pa se očekuje efikasnija igra “crvenih” tokom prolećne polusezone.

MEGA HIT! Bugari snimili pesmu o borbi Đokovića sa vlastima u Australiji! (VIDEO)

Bio je zvezda Atletika i Barselone, sada je – debeljuca (FOTO)

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.