Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

Poznato ko sudi večiti derbi! Zvezdi “doneo” trofej, a Partizanu pobedu

Igor Pavlovic

Objavljeno

,

Srđan Jovanović (Foto: Starsport)

Bliži se večiti derbi! Jedna od informacija koja interesuje sve navijače, danas je dobila potvrdu – Srđan Jovanović deliće pravdu u nedelju.


LIGA ŠAMPIONA: U utorak od 21 igraju Čelsi – Lil, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 1.35. 


Za pet dana očekuje nas jedan od najvažnijih derbija u poslednjih nekoliko godina. Pobedom Partizana, borba za titulu bila bi praktično završena, dok bi u slučaju trijumfa crveno-belih gledali dramu do kraja prvenstva. Karte za utakmicu uveliko su u prodaji i kako stvari stoje u nedelju ćemo videti pune tribine stadiona “Rajko Mitić”.

Glavni sudija meča biće Srđan Jovanović. Uz njega će od ostalih članova sudijskog tima Srbije biti: Uroš Stojković i Milan Mihajlović kao linijski, te Milan Mitić kao četvrti sudija. U VAR sobi će sedeti Momčilo Marković i Bojan Banović.

Jovanović je sudio večiti derbi 2019. kojim je Partizan prekinuo seriju od šest utakmica bez pobede protiv večitog rivala. Strelci za crno-bele na tom meču bili su Suma i Tošić.

Pored te utakmice sudio je i prošlogodišnje finale Kupa Srbije u kome je Crvena zvezda savladala rivala posle boljeg izvođenja penala (4:3).

PROČITAJTE JOŠ:

Bivši igrač Zvezde završio epizodu u Evroligi! Povezivali ga sa Partizanom, a sada ima novi klub

PRAVI REMEK-DELO U TIŠINI Ako Bruno Laže, tabela ne laže

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.