Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

PRAVO NIOTKUDA Prestiž ponovo u Metalcu!

Dalibor Tomasevic

Objavljeno

,

Foto: Starsport

Metalac je iznenada dobio veliko pojačanje za prolećnu polusezonu. Plavo-belu opremu superligaša iz Gornjeg Milanovca ponovo je zadužio Mbongu Prestiž!


Engleska 3: Na meču Donkaster – Plimut, naša kladionica nudi kvotu 2.80 za igru 2-2.


Ovoga puta on dolazi kao pozajmljeni fudbaler Abhe, kluba iz Saudijske Arabije, gde prošlog juna otišao upravo iz Metalca. Interesantno da je mladi (21) krilni napadač odigrao svaki minut za Abhu u jesenjem delu sezone. Prestiž je u prvom jednoipogodišnjem mandatu u Metalcu odigrao 44 utakmice, postigao je sedam golova uz devet asistencija.

 

Metalac je ove zime, pored povratnika Prestiža, angažovao još Jovana Čađenovića, Stanišu Mandića, Dušana Markovića, Jovana Stojanovića i Dušana Jokovića.

 

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.