Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

ZARAĐEN GODIŠNJI BUDŽET Zvezda od jula inkasirala 22.100.000 evra!

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Fudbaleri Zvezde su doneli pravo bogatstvo klubu (Foto: Starsport)

Ulaganje se isplati, ako se imaju rezultati u Evropi i plus od transfera igrača. Od jula do pred kraj januara Crvena zvezda je inkasirala na ova dva polja 22,1 miliona evra!


ČEMPIONŠIP: Od 16 igraju Fulam – Blekpul, a u kladionici MaxBet je kvota na igru 1&3-5 2.05. 


Petu sezonu za redom crveno-beli su bili u grupnoj fazi, a plasman u osminu finala Lige Evrope, što je najveći uspeh u poslednje tri decenije nagrđen je vrhunski od UEFA. Zarađeno je 11,3 miliona evra sa tendencijom da ako naprave još jedan korak dobiju bonus od još dva miliona evra. Čeka se spektakl u martu, a treba dodati i zaradu od ulaznica.

Porasla je i trzišna vrednost igrača, što je naplaćeno bogato, prodajom Marka Lazetića u Milan. “Petica” je dugo čekana, a profit je dobar i od selidbe Njegoša Petrovića u Granadu.

Godišnji budžet je okvirno 27 miliona evra, tako da ukupna suma od 28, 1 milion evra, plus još (bonusi sponzora za duplu krunu, prihodi od ulaznica…) ponovo su dokaz da ako se hoće poslovanje u plusu, mora da se ulaže. Još vise treba gurati “talente” oni su potrebni klubovima.

ZARADA OD JULA 2021. godiene

Plasman u osminu finala Lige Evrope – 11,3 miliona evra
Željko Gavrić (Ferencvaroš) – 1,2 miliona evra
Nikola Krstović (Dunajska Streda) – 400.000 evra
Marko Lazetić (Milan) – 5 miliona evra
Njegoš Petrović (Granada) – 1,8 miliona evra
Srđan Babić (Almerija ga otkupljuje u martu) – 1,1 milion evra
Sredstva solidarnosti (Dejan Joveljić, Marko Grujić, Nemanja Radonjić i Ivan Ilić) – 1,3 miliona evra
Sponzori – 6.000.000 evra

UKUPNO 28.100.000 evra

KVALIFIKACIJE ZA SP Het-trik Rondona za ubedljivu pobedu Venecuele (VIDEO)

MOŽE I OVAKO U RUMUNIJI Svi su videli šta se desilo, osim sudije (VIDEO)

2 Komentara

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.