Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

PRED POTPISOM Novi Pazar dovodi reprezentativca Južnog Sudana čije ćete ime lako da zapamtite!

Branko Sekulovic

Objavljeno

,

Kur Kur u dresu Adelajd sitija (Fotoo: FK Adelajd siti/Fejsbuk)

Fudbaler zanimljivog imena i prezimena nadomak je prelaska u Novi Pazar. Vižljasti igrač dolazi iz Australije, gde je donedavno igrao za Adelajd siti.


LIGA KONFERENCIJA Sutjeska od 21 čas u Nikšiću dočekuje KI Klaksvik. Kvota na keca u kladionici MaxBet je 2.45. Za nas je ovo zicer…


Kur Gai Kur (20), kako glasi njegovo puno ime i prezime, u završnim je pregovorima sa Novim Pazarom, a letnje pripreme prošao je sa kragujevačkim Radničkim 1923, gde je bio na probi. Radi se o ofanzivnom veznom fudbaleru visokom 188 centimetara.

Kur Kur je rođen u gradu Mombasa u Keniji. Dete je izbeglica iz Južnog Sudana. Njegovi roditelji su dok je još bio dvogodišnji dečak emigrirali u Australiju, gde je Kur Kur počeo fudbalsku karijeru.

Prošle sezone Kur Kur je igrao za Adelajd siti, u ligi Južne Australije, drugi rang takmičenja te zemlje. Upisao je 19 utakmica i dao devet golova. Reprezentativac je Južnog Sudana.

PROČITAJTE JOŠ:

ZVEZDA REŠAVA GUŽVU NA KRILIMA Motika “postaje” Marin, Mustafa čeka Sivića, šta je sa Benom?

STAVLJEN POTPIS Banjac spreman za debi u dresu Krasnodara

 

1 komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.