Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

PRELAZNI ROK Inđija i Mačva predstavili pojačanja

Dalibor Tomasevic

Objavljeno

,

Igor Stanojević na predstavljanju u Inđiji (Foto: FK Inđija)

Bliži se početak sezone u Prvoj ligi, ali gotovo da nema kluba koji “u hodu” ne rešava probleme na nekim deficitarnim pozicijama. Tako su u petak Inđija i Mačva predstavili pojačanja.


BRAZIL: U ponoć igraju Sao Paulo – Gojas, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 1.48. 


Inđija je ozvaničila saradnju sa Igorom Stanojevićem, koji se posle nekoliko godina vratio u srpski fudbal. Iskusni (30) krilni napadač je od 2017. godine bio u Jermeniji, izuzev jednog kratkog perioda početkom 2020. kada je nekoliko meseci proveo u šabačkoj Mačvi. U prethodne dve sezone bio je igrač Ararata i Širaka. Ovaj rođeni Beograđani u Srbiji je, pored Mačve, još igrao za Metalac, Zemun, BSK iz Borče i OFK Beograd.

Konkurenciju na golu Mačve pojačao je Darko Vukašinović. U pitanju je superligaško pojačanje s obzirom da je prethodne sezone bio u Voždovcu, u kome nije dobio pravu šansu. Prethodno je čuvao gol Inđije, gde su ga odbrane i preporučile “zmajevima”, zatim Dinamu iz Vranja, BSK-u iz Borče i užičkom Jedinstvu gde je i započeo karijeru.

Vukašinović ima 26 godina, visok je 189 cm, a za mesto među stativama boriće se sa Filipom Samurovićem i Nikolom Stepanovićem. Inače, Mačva je potpisala ugovor i sa Urošem Savkovićem, kome je to prvi profesionalni ugovor. Radi se o 19-godišnjem štoperu, koji je parafirao vernost sa crveno-crnima do 2026. godine.

PROČITAJTE JOŠ:

JUBILEJ Vojvodina u crveno-belom tačno 100 godina

PROBLEM Stanković bez “džokera” u naredna dva kola

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.