Budimo u kontaktu

LIGA ŠAMPIONA

PRELIMINARNA RUNDA LŠ Vikingur zgromio Levadiju i plasirao se u finale

Branko Sekulovic

Objavljeno

,

Strelac petog gola za Vikingur Helgi Gudjonson (Foto: FK Vikingur)

Fudbaleri Vikingura iz Rejkjavika drugi su finalisti preliminarne runde Lige šampiona. Oni su na stadionu u Rejkjaviku pregazloi prvaka Estonije Levadiju – 6:1 i u finalu će igrati protiv šampiona Andore, Inter Eskaldesa. Pobednik tog duela koji se igra u petak zaigraće u prvom kolu kvalifikacija za LŠ.


ARGENTINA 1 Kordoba dočekuje San Lorenco (02.30) a kvota na “keca” u našoj kladionici je 2.10.


Sve što je prvak estonije uradio bilo je vođstvo sa bele tačke u 5. minutu. Sve posle toga bilo je u znalu Vikingura, koji je iskoristio činjenicu da je domaćin turnira. Brzo su Islanđani izjednačili, a do odlaska na odmor postigli još dva gola.

Kada je hansen u 49. minutu povisio na 4:1, sve je bilo jasno. Do kraja meča još dve lopte završile su u mreži Levadije, pa će Vikingur u petak, kao veliki favorit, odmeriti snage sa šampionom Andore, a meč ima značajan ulog, plasman u kvalifikacije za Ligu šampiona.

LIGA ŠAMPIONA, Preliminarna runda

Utorak

La Fiorita (San Marino) – Inter Eskaldes (Andora) 1:2 (1:0)

(Rinaldi 45+2 – Soldevila 55, 66)

Levadija (Estonija) – Vikingur Rejkjavik (Island) 1:6 (1:3)

(Beglarišvili pen 5 – MekLagan 10, Ingason 27, Sigurdson 45+1, Hansen 49, Gudjonson 71. Magnuson 77)

Finale

Petak, 24. jun

21.30 Inter Eskaldes – Vikingur Rejkjavik

PROČITAJTE JOŠ:

U SVOM STILU Savićev tajm-aut za istoriju: Koji vam je k***c, svi ste mlohavi! Znate li kako vam izgledaju pokreti? (VIDEO)

BOMBA IZ MILANA Inter vratio Lukakua, evo i pod kojim uslovima

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.