Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

PRELOMIO Milojević odredio sastav za prvu pobedu u Humskoj posle šest i po godina!

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Trener Crvene zvezde Miloš Milojević (Foto: Starsport)

Nema bitnih izmena u timu i taktici. Važan je dobar rezultat na debiju. Novi trener Crvene zvezde Miloš Milojević je izabrao tim za derbi sa jasnim planom da se suprotstavi domaćinu u Humskoj.


SUPERLIGA SRBIJE: Sve kvote naše kladionice za meč Partizan – Crvena zvezda (20:00) pogledajte OVDE.


Nije vreme za promene aduta, koji su uigravani tokom pripremnog perioda i treba pružiti priliku proverenim snagama. Upravo te proverene snage  bi trebalo da započnu 168. sudar komšija. Meč protiv Javora poslužio je kao “kasting”…

Pokušaće crveno-beli da drže visok ritam i da pozadi budu sigurni. Plan je da Strahinja Eraković ponovo ima ulogu desnog beka, a da ispred kapitena Milana Borjana bude iskusni tandem Aleksandar Dragović-Nemanja Milunović. Uz levu aut liniju biće Milan Rodić. Vezni red činiće Seku Sanogo i Gelor Kanga, kao glavni kreator, kome će da pomaže Mirko Ivanić.

Aleksandar Katai je uvek ispirisan za komšije iz Humske, postigao je šest golova protiv Partizana, a debi će imati brzonogi Osman Bukari. Očekuje se  da od starta u špicu zaigra Aleksandar Pešić, a da ga u nastavku zamene poslednje pojacanje Kalifa Kulibali ili iskusni El Fardu Ben.

Podsetimo, Crvena zvezda je poslednji put slavila u Humskoj pre šest i po godina.

Projektovan sastav: Borjan – Eraković, Dragović, Milunović, Rodić – Sanogo, Kanga, Ivanić, Katai, Bukari – Pešić.

PROČITAJTE JOŠ:

Ko ne bude u Humskoj… Evo gde možete da gledate meč Partizan – Crvena zvezda

PETRIĆ PRELOMIO Partizan u derbiju u starom sistemu, zna se koji stranac je prekobrojan

4 Komentara

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.