Budimo u kontaktu

ENGLESKA

PREMIJER LIGA Dosadno prvo poluvreme, pa vatromet u nastavku… Arsenal nastavio pohod ka tronu, veliki koraci Vile, Lidsa i “čekićara” ka spasu

Bosko Zivancevic

Objavljeno

,

Martineli pogađa za pobedu Arsenala u Lesteru (Foto: Beta/AP)

“Tobdžije” su nastavile pohod ka tituli koja se u severnom Londonu čeka već 19 godina. U ostale tri utakmice bitne pobede u borbi za spas ostvarili su Aston Vila, Lids i Vest Hem.


Na meču Kristal palas – Liverpul, naša kladionica nudi kvotu 2.05 za igru ug 2-3.


Na četiri popodnevna meča je u prvom poluvremenu viđeno nešto što se gotovo ne pamti. Na sva četiri terena nije postignut ni gol za tih 45 i kusur minuta!

Fudbalerima je noge svakako okovala činjenica da su sve utakmice odlučivale o opstanku, a jedna, ona u Lesteru i o šampionskoj trci. Zbog toga je, izgleda, širom Ostrva viđen siromašan fudbal.

Zato je odluka pala u nastavku. Arsenal je naišao na vrlo slab otpor Lestera i bio mu je dovoljan pogodak Gabrijela Martinelija iz 46. minuta za ogromna tri boda.

Aston Vila je u Liverpulu prekinula seriju od tri poraza. Golovima Votkinsa iz penala i Buendije napravila je korak ka sredini tabele i ostavila “karamele” u ogromnim problemima.

Iste takve ima i Sautempton koji je poražen na debiju novog trenera, Španca Rubena Seljesa. Gol za pobedu Lidsa bio je delo levog beka Žuniora Firpa.

Vest Hem se do 70. mučio sa “šumarima”, a onda je za osam minuta dao tri gola. Strelac prva dva bio je Deni Ings, njegovo delo nastavio je Rajs, a tačku stavio Antonio za beg “čekićara” iz crvene zone.

PREMIJER LIGA,  25. kolo

Petak

Fulam – Vulvs 1:1 (0:1)

(Solomon 64 – Sarabija 23)

Subota

Everton – Aston Vila 0:2 (0:0)

(Votkins 63. penal, Buendija 81)

Lids – Sautempton 1:0 (0:0)

(Firpo 77)

Lester – Arsenal 0:1 (0:0)

(Martineli 46)

Vest Hem – Notingem Forest 4:0 (0:0)

(Ings 70, 72, Rajs 78, Antonio 85)

18.30 Bornmut – Mančester siti

20.45 Kristal palas – Liverpul

Nedelja

14.30 Totenhem – Čelsi

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.