Budimo u kontaktu

ENGLESKA

PREMIJER LIGA Džerard srušio ljutog rivala, Everton pao pred “vilenjacima” (VIDEO)

Darko Noveski

Objavljeno

,

Oli Votkins ispred Pikforda (Foto: Beta/AP)

U 23. kolu Premijer lige Aston Vila je kao gost na Gudisonu pobedila Evrton sa minimalnih 1:0 (1:0). Bila je to dobra partija čete Stivena Džerarda koji je ponovo igrao protiv nekada svojih ljutih rivala.


Na meču Lids – Njukasl, naša kladionica nudi kvotu 2.05 za pobedu domaćina.


Stiven Džerard se vratio u Liverpul, ne na svoj Enfild, već kod ljutog rivala na Gudison, i pobedio. Aston Vila je savladala “karamelice” sa minimalnih 1:0.

Pojačani gosti Kutinjom i Dinjom izgledali su fantastično. Bili su bolji rival u prvom poluvremenu. Pravo je čudo kako tim iz Birmingema nije ranije stigao do vođstva, a najveću šansu propustio je Votkins u 38. minutu.

Aston Vila je povela u nadoknadi vremena prvog dela igre. Korner sa desne strane izveo je Dinj, a Buendija je glavom pogodio mrežu – 0:1. Prilikom radovanja Argentinac je iznervirao navijače Evertona, pa je njegov saigrač Keš dobio flašicu vode u glavu.

U drugom delu igre napao je Everton. Stvarali su šanse Kalvert-Luin, Rišarlison i Tauzend, ali je Martinez bio sjajn na golu Aston Vile.

Četa Stivena Džerarda u sledećem kolu dočekuje Lids, dok Everton gostuje Njukaslu u duelu koji bi mogao da bude biti ili nebiti.

PREMIJER LIGA, 23. kolo

Petak

Votford – Norič 0:3 (0:0)

(ck. Denis 77 – Sardžent 51, 74, Kucka 90+2 autogol))

Subota

Everton – Aston Vila 0:1 (0:1)

(Buendija 45+3)

16.00 Brentford – Vulvs

16.00 Lids – Njukasl

16.00 Mančester junajted – Vest Hem

18.30 Sautempton – Mančester siti

Nedelja

15.00 Arsenal – Barnli

15.00 Kristal palas – Liverpul

15.00 Lester – Brajton

17.30 Čelsi – Totenhem

Standings provided by SofaScore LiveScore

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.