Budimo u kontaktu

ŠPANIJA

LA LIGA Levanteu se smeši Segunda (VIDEO)

Darko Noveski

Objavljeno

,

Kadiz je slavio u Valensiji (Foto: Beta/AP)

U prvom meču subotnjeg programa LA lige Kadiz je kao gost pobedio Levante 2:0 (1:0). Tim iz Valensije polako tone u niži rang.


ŠPANIJA Sevilja od 18.30 dočekuje Seltu Vigo, a tim iz Galicije je u poslednjih pet mečeva davao gol u Andaluziji. Preporuka je igra GG, a kvota u kladionici MaxBet je 2.05.


Do jednom ne smrkne, drugom ne svane i obrnuto. Danas je Kadizu svanulo, dok je Levante doživeo potpuno pomračenje. “Slepim miševima” preti ispadanje i elitnog ranga takmičenja.

Levante bi se pobedom protiv Kadiza vratio u borbu za opstanak, a ovako je bukvalno napravio šest koraka nazad. Gosti su slavili sa 2:0 i sada su oni mnogo bliže bezbednoj zoni, ali ne i bezbrižni.

Kadiz je poveo golom Negreda u 34. minutu. Arhitekta gola bio je Lozano. Žuto-plavi su pobedu overili u 74. minutu kada je Aleho asistirao do Sančeza, a ovaj matirao Fernandeza.

LA LIGA, 22. kolo

Petak

Espanjol – Betis 1:4 (1:2)

(De Tomas 14, ck. De Tomas 82 – Iglesijas 31, 53, Gvido Rodrigez 36, Vilijan Žoze 76)

Subota

Levante – Kadiz 0:2 (0:1)

(Negredo 34, Sančez 74)

16.15 Viljareal – Majorka

18.30 Sevilja – Selta Vigo

21.00 Atletiko Madrid – Valensija

Nedelja

14.00 Granada – Osasuna

16.15 Real M. – Elče

18.30 Rajo Valjekano – Atletik Bilbao

18.30 R. Sosijedad – Hetafe

21.00 Alaves – Barselona

Standings provided by SofaScore LiveScore

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.