Budimo u kontaktu

ENGLESKA

PREMIJER LIGA Fulam teško stradao kod kuće, ali kao i Srbija strepi za Mitrovića, Belgijanac šokirao Liverpul, Poter slavio na debiju

Bosko Zivancevic

Objavljeno

,

Mitrović povređen napušta teren (Foto: Beta/AP)

Fulam je visoko poražen kod kuće od Njukasla, ali je taj meč doneo zajedničku brigu za Marka Silvu i Dragana Stojkovića. Aleksandar Mitrović je zbog povrede članka morao da napusti teren u 37. minutu. Za sada nema informacija o ozbiljnosti povrede.


Brazil: Na meču Internasional – Santos, naša kladionica nudi kvotu 2.10 za igru ug 3+.


Taj momenat je definitivno presudio domaćinu koji je još od šestog minuta igrao bez isključenog Čalobe. U trenutku Mitrovićevog izlaska, Njukasl je vodio 2:0, a do odmora je postigao i treći. Tačku je stavio Almiron posle desetak minuta u nastavku.

Polako ali sigurno, Liverpul se oprašta od šampionske bitke. Na Enfild je došao sjajni Brajton koji je počeo život bez Grejema Potera i već u uvodu meča šokirao “redse”. Strelac oba gola bio je Belgijanac Leandro Trosar. Na krilima Roberta Firmina Liverpul se vratio u meč, izjednačio, a autogolom Vebstera i poveo. Ipak, Trosar je briljantnu igru krunisao het-trikom za više nego zaslužen bod “galebova”.

A Poter, njihov doskorašnji trener je uspeo nekako da slavi na jugu Londona i na debiju u ulozi trenera Čelsija. Domaćin je rano poveo golom Eduara, izjednačio je Obamejang prvencem za “plavce”, a pobedu je doneo Galager u 90. minutu.

PREMIJER LIGA, 8. KOLO:

Subota:

Arsenal – Totenhem 3:1 (1:1)

(Parti 20, Žezus 49, Džaka 67 – Kejn 31 penal)

Bornmut – Brentford 0:0

Kristal Palas – Čelsi 1:2 (1:1)

(Eduar 7 – Obamejang 38, Galager 90)

Fulam – Njukasl 1:4 (0:3)

(Rid 89, ck. Čaloba 6 – Vilok 11, Almiron 33, 58, Longstaf 43)

Liverpul – Brajton 3:3 (1:2)

(Firmino 34, 54, Vebster 63. autogol – Trosar 4, 18, 83)

Sautempton – Everton 1:2 (0:0)

(Aribo 49 – Koudi 52, Meknil 54)

18.30 Vest Hem – Vulvs

Nedelja:

15.00 Mančester siti – Mančester junajted
17.30 Lids – Aston Vila

Standings provided by SofaScore

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.