Budimo u kontaktu

ITALIJA

SERIJA A Napoli je nezadrživ, na jugu pala i trojica “orlova”… Kamerunac dao dva gola!

Bosko Zivancevic

Objavljeno

,

Angisa postiže prvi gol (Foto: Beta/AP)

Vođeni mišlju da su Napolitanci ostali bez gotovo pola prošloysezonske ekipe (Insinje, Kulibali, Ruiz, Mertens, Ospina…), mnogi su ih već uoči sezone otpisali. Međutim, Lučano Spaleti sve demantuje u uvodnom delu šampionata, jer tim sa juga Italije čvrsto drži čelnu poziciju: Napoli – Torino 3:1 (3:1).


Na meču Empoli – Milan, naša kladionica nudi kvotu 2.55 za igru 2-2.


Ovu utakmicu je budno pratio i Dragan Stojković Piksi, ne samo zbog startera među “bikovima” Vanje Milinkovića Savića i Saše Lukića. Jer, blistao je čovek koji će da igra protiv “orlova” u Kataru, kamerunski vezista Andre Angisa. On je golovima u šestom i 12. minutu najavio trijumf koji je bio sasvim vidljiv kada je Gruzijac Kvaraskelija u 37. povisio na 3:0. Gosti su do odmora uspeli da smanje golom Sanabrije.

Brojke na semaforu do kraja nisu menjane. Na terenu su bia sva trojica srpskih internacionalaca. Milinković Savić i Lukić ceo meč, a Nemanja Radonjić od 69. minuta.

SERIJA A, 8. kolo

Subota

Napoli – Torino 3:1 (3:1)

(Angisa 6, 12, Kvaratskelija 37 – Sanabrija 44)

18.00 Inter – Roma

20.45 Empoli – Milan

Nedelja

12.30 Lacio – Specija

15.00 Leće – Kremoneze

15.00 Sampdorija – Monca

15.00 Sasuolo – Salernitana

18.00 Atalanta – Fjorentina

20.45 Juventus – Bolonja

Ponedeljak

20.45 Verona – Udineze

Standings provided by SofaScore

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.