Budimo u kontaktu

ENGLESKA

PREMIJERLIGAŠ TRAŽI NOVOG TRENERA Lids otpustio Marša

Radomir Djurovic

Objavljeno

,

Džesi Marš (Foto: Beta/AP)

Američki trener Džesi Marš nije više menadžer Lidsa, potvrdio je engleski klub. Marš je otpušten posle skoro godinu dana na čelu engleskog kluba koji se drugu godinu zaredom bori za opstanak u Premijer ligi.


FA KUP ENGLESKE: U utorak od 20:45 igraju Grimsbi – Luton, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu gostiju 1.88.


Lids nije uspeo da zabeleži pobedu na poslednjih sedam mečeva u ligi i pao je na 17. mesto na tabeli. Posle nedeljnog poraza od Notingem Foresta (1:0) Marš je rekao da razume frustraciju navijača koji su tražili njegovu smenu i dodao da u klubu postoji uverenje da će se rezultati poboljšati.

Marš je na klupu Lidsa seo u februaru prošle godine kao zamena za Marsela Bijelsu, koji je na klupi Lidsa proveo tri i po godine. Pod Maršem, Lids je uspeo da izbori opstanak u Premijer ligi pobedom u poslednjem kolu, ali je ponovo u problemu ove sezone i bez pobede je od 5. novembra.

Želeli bismo da se zahvalimo Džesiju i njegovom osoblju na trudu i poželimo im sve najbolje u budućnosti – saopštio je klub, i dodao da je proces pronalaska novog menadžera u toku.

PROČITAJTE JOŠ:

DVA U JEDAN Partizan slavio u nehumanim uslovima u Kruševcu… Možda dobio trajno rešenje na jednoj poziciji (VIDEO)

OTAC ZVEZDINOG FUDBALERA POTVRDIO: Kontaktirala nas je Barselona

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.