Budimo u kontaktu

ITALIJA

PREOKRET? Vlahović se predomislio, privukao ga je jedan detalj!

Bosko Zivancevic

Objavljeno

,

Tokom dana, fudbalsku Evropu obišla je vest da je Dušan Vlahović, jedna od najpoželjnijih “meta” na tržištu, drugi put odbio poziv Arsenala. Fjorentina je saopštila da je dobila ponudu “jednog kluba iz Premijer lige” i da je spremna da pregovara, ali da su srpski fudbaler i njegov agent odbili takav transfer.


Na meču Mančester junajted – Vest Hem, naša kladionica nudi kvotu 2.80 za igru 1&3+.


Iako “viola” nije navela ime kluba koji je poslao ponudu, bilo je jasno da se radi o Arsenalu koji se i letos sasvim konkretno raspitivao za momka koji će za sedam dana da napuni tek 22 godine. Ugledna rimska Republika je najavila veliki preokret i objavila detalje mogućeg januarskog transfera.

Rimski dnevnik navodi da je Arsenal ponudio 70 miliona evra italijanskom klubu, ali i da je mladog Srbina posebno impresionirao platom. Prema pisanju Republike, pred srpskim napadačem je plata od 192.000 evra nedeljno! Upravo to je adut koji bi Vlahovića već ove zime mogao da preseli na sever Londona.

Arsenal je za sada jedini klub koji se zvanično oglasio povodom kupovine srpskog internacionalca. Pominje se i Juventus, koji je navodno spreman da ponudi 35 miliona evra i Dejana Kuluševskog. Ipak, ti detalji su i dalje na nivou nagađanja.

Ukoliko dođe do transfera, Vlahović će da postane najskuplji srpski fudbaler ikada. Za sada je to Luka Jović, čiji dolazak iz Ajngrahta je Real Madrid platio 63 miliona evra.

Briljantnu seriju iz prošle sezone, Dušan Vlahović je nastavio u aktuelnoj. Sa 17 golova deli prvo mesto na listi strelaca Serije A sa Ćirom Imobileom. Računajući i Kup Italije, do sada je u sezoni postigao 20 golova na 24 utakmice

BUM! Ni Kejn, ni Haland, ni Vlahović – Siti doveo novog Aguera za 24 miliona evra

ČOVEK ZVANI MALER Za dva dana ispao iz dva takmičenja!

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.