Budimo u kontaktu

SRBIJA KOŠARKA

PRIPREMA ZA DRAFT Još jedan košarkaš Partizana otišao u SAD, trenira sa Lejkersima

Bosko Zivancevic

Objavljeno

,

Đorđije Jovanović (Foto: Starsport)

Pre nekoliko nedelja se mladi igrač Partizana Tristan Vukčević otisnuo preko “bare” kako bi trenirao pred draft. Njegov odlazak je iznenadio i Željka Obradovića koji je pred novinarima, na pitanje gde je košarkaš odgovorio da ne zna.


Naša kladionica nudi kvotu 1.88 da će na meču OKK Beograd – FMP Beograd biti ubačeno više od 175 poena.


Putem Vukčevića krenuo je još jedan vrlo mladi igrač crno-belih. To je 20-godišnji Đorđije Jovanović. On se nalazi u kampu Los Anđeles Lejkersa gde trenira uoči drafta.

Jovanović je tokom sezone u regionalnom takmičenju odigrao ukupno 22 minuta na četiri utakmice. Poslednji put je bio u sastavu protiv FMP u 11. kolu.

PROČITAJTE JOŠ:

OVO JE LUDILO Jokić s prstenom dolazi da gleda finale ABA lige?!

NI MANJE NI VIŠE Poznati Holanđanin optužen za krijumčarenje 1.300 kilograma kokaina

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.