Budimo u kontaktu

ŠPANIJA

PRIZNANJE Milojević treći najbolji fudbaler u istoriji Meride

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Goran Milojević (Foto: Starsport)

Nekada je bilo mnogo više naših igrača u Španiji, a jedan je veći deo svoje karijere proveo na Iberijskom poluostrvu. Imao je super učinak, pa se prema izboru Meride našao u samom vrhu.


LA LIGA: Od 21 igraju Elče – Rajo Valjekano, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu gostiju 2.80. 


Goran Milojević je zauzeo treće mesto u istoriji ovog kluba, koji je u njegova dva mandata igrao na glavnoj sceni. Srbin je imao i ulogu šefa stručnog štaba.

Odigrao je 147 utakmica, postigao 31 gol i imao 17 asistencija po čemu je ispisao istoriju, a nedavno je napravljena večna lista, bivših igrača na kojoj je nekadašnji as Crvene zvezde i Partizana visoko kotiran.

Foto: Privatna arhiva

Pre više od dve i po decenije Merida je ispisivala istorijske rezultate, a onda je usledio pad u niže lige, gde se i trenutno nalazi. Malo je nedostajalo da se, za malo manje od dve godine komandovanja sa klupe Milojevica, domogne višeg ranga, ali su poklekli na poslednjem stepeniku u baražu. Ipak, španski klub sa tradicijom je izabrao najbolje i nisu zaboravili učinak Milojevića.

SAZNAJEMO Zvezda završava produžetak saradnje sa veoma bitnim igračem

SAMO PARTIZAN Crno-beli posle pobede u Pragu “prozvali” Zvezdu

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.