Budimo u kontaktu

ATP

PROBLEM ILI “TAKTIKA”? Nadal: Ne znam da li ću da igram polufinale

Dejan Prlina

Objavljeno

,

Rafael Nadal se žalio na bolove u meču s Fricom (Foto: Beta/AP)

Izborio je polufinale pole četiri sata i 20 minuta borbe, ali nije izvesno da li će da izađe na megdan Niku Kirjosu. Tako bar govori Rafael Nadal. Da li je povreda stomačnih mišića toliko ozbiljna da može da odvoji Nadala od pokušaja da stigne do kalendarskog grend slema?


KVALIFIKACIJE ZA LIGU KONFERENCIJE: Kvota kladionice MaxBet na pobedu Dinamo Minska protiv Dečića je 1.40. Meč počinje u 20:00.


Španac je u četvrtfinalu savladao Tejlora Frica, ali nije siguran da će da učestvuje u polufinalu Vimbldona, u petak. Bilo je pitanje da li će Nadal uopšte da dođe u London, zbog problema sa stopalom, a sada se, u meču s Fricom, žalio na bolove stomačnih mišića.

Nije lako odustati od Vimbledona iako su bolovi bili jaki. Hteo sam da završim meč, borio sam se, ponosan sam na to što sam uspeo da budem ravnopravan u uslovima pod kojima sam igrao. Međutim, ne znam hoću li moći da igram u petak. Sada ne mogu da dam jasan odgovor jer ne znam šta će da se dogodi sutra. Već nekoliko dana imam problema s trbušnim mišićima, ali sada je bilo najgore – objasnio je Nadal.

Ove godine Rafael Nadal je osvojio Australijan open i Rolan Garos i stigao do 22. grend slema. Videćemo da li će da odustane od polufinala Vimbldona.

PROČITAJTE JOŠ:

VERUJE SVOJIM OČIMA Fonjini isprozivao Nadala!

“Panteri” doveli veliko pojačanje! Bič potpisao za FMP

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.