Budimo u kontaktu

Formula 1

PRVE FOTOGRAFIJE MIKA ŠUMAHERA Svestan, nasmešio se, telefonirao majci… (FOTO)

Branko Sekulovic

Objavljeno

,

Svesni i nasmejani Mik Šumaher nekoliko trenutaka posle nesreće (Foto: Printskrin)

Svet je u subotu uveče potresao snimak sa treninga za trku za Veliku Nagradu Saudijske Arabije u Džedi, tokom kojeg je sin Mihaela Šumahera, Mik doživeo udes prilikom izlaska iz 12. krivine.


Naša kladionica nudi kvotu 2.05 za pobedu Čikaga na gostovanju Klivlendu.


Na kameri, sve je delovalo veoma strašno, bolid je punom brzinom udario u zid i bukvalno je u tom momentu ostao bez pola svojih delova. Crvena zastava je podignuta i čekala se brza lekarska intervencija.

Na svu sreću, kada su lekari došli na mesto udesa, imali su šta i da vide. Mik je bio u svesnom stanju i komunicirao je sa njima bez problema, a u jednom momentu deluje i da se osmehnuo prema timu koji je došao da ga izbavi iz smrskanog vozila.

On je ipak iz predostrožnosti transportovan u bolnicu, a u međuvremenu se čuo i sa svojom majkom kojoj je poručio da se dobro oseća i da nije povređen, prema još nezvaničnim informacijama.

Svi se nadaju da Mik nije pretrpeo nikakve posledice posle ovog stravičnog udesa i da će moći bez problema da nastavi sa sezonom u Formuli  1.

Oni su pritekli prvi u pomoć i izvadili Šumahera iz bolida (Foto: Printskrin)

(Foto: Printskrin)

PROČITAJTE JOŠ:

TEŽAK UDES ŠUMAHEROVOG SINA Zakucao se u zid pri velikoj brzini, stigle prve informacije (VIDEO)

ARGENTINA U TRANSU ZBOG MESIJEVE SLIKE Došao u domovinu, pa sad “Bombonjera” sanja!

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.