Budimo u kontaktu

Ostali sportovi

PRVENSTVO SRBIJE U TEKVONDOU Uspesi Stanića i Marićeve (FOTO)

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Foto: Privatna arhiva

Na održanom seniorskom prvenstvu Srbije u Zrenjaninu, u konkurenciji od 43 kluba seniori Tekvondo kluba Azija su ponovili proslogodišnju dominaciju. Osvojili su šest zlatnih, dve srebrne i dve bronzane medalje.


ABA LIGA: Od 19 igraju Crvena zvezda – Studentski centar, a u kladionici MaxBet je kvota na igru H1 1.90.


Još jednom su takmičari pokazali, da rad i vera u sebe donose rezultat i ljudi iz kluba su ponosni na celu ekipu i trenere. Novak Stanić proglašen je za najboljeg seniora Srbije a Ela Marić, bronzana sa poslednjeg juniorskog Svetskog prvenstva je sa samo 16 godina osvojila titulu seniorske prvakinje države.

Najbolji su bili: Nađa Tešić, Aleksandra Perišić, Todor Vasilić, Novak Stanić i Miloš Golubović. Srebrne medalje su pripale: Teodori Radak i Strahinji Milinkoviću, a bronzane Petru Nedeljkoviću i Luki Stanojloviću.

Ovi uspesi su samo dodatni motiv za međunarodna takmičenja, koja slede tokom 2023. godine.

PROČITAJTE JOŠ:

Novi Pazar lider na tabeli Regionalne bokserske lige ex-Yu

DA SE PAMTI Srbin režirao dramu i golom u šestom minutu nadoknade doneo pobedu Seulu (VIDEO)

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.