Budimo u kontaktu

SRBIJA KOŠARKA

PRVO VEST O UČEŠĆU U EVROLIGI, A SADA OVO Dva košarkaša Partizana idu u Ameriku na NBA letnju ligu

Darko Noveski

Objavljeno

,

Dva košarkaša Partizana idu na Letnju ligu (Foto: Starsport)

Dobra šansa da Partizan zaradi novac ako se ova dva momka dobro pokažu pred NBA skautima. Evo o kome je reč.


ITALIJA Kvota kladionice MaxBet na pobedu Virtusa protiv Olimpije Milana je 1.68. Meč počinje u 20:45.


Košarkaškom klubu Partizan prihvaćen je “vajld-kard” i igraće sledeće sezone u Evroligi. Vest koja je svakako obradovala sve navijače “parnog valjka”. “Grobari” već pozivaju upravu da se napravi tim sa kojim može da se napadne TOP 8 faza.

Pre toga Partizan će na kratko da ostane bez dva mlada igrača. Kako saznaje portal “Telesport”, Jam Madar i Balša Koprivica će da učestvuju na NBA letnjoj ligi u Americi. Pokušaće da dobiju ugovore u najjačoj ligi sveta.

Partizan može da raduje činjenica da su oba košarkaša pod jakim ugovorima sa crno-belima i da bi klub u slučaju njihoovg ostanka u NBA ligi dobio određeno obeštećenje. Jam Madar je već nastupao za Boston Seltikse u okviru letnje lige, dok je Balša Koprivica draftovan od strane Detroit Pistonsa.

Izraelski košarkaš je prošlog leta igrao letnju ligu sa Boston Seltiksima, koji su ga draftovali kao 47. pika. Madar je u proseku beležio 4,7 poena, 1,7 skokova i asistenciju po meču. Balša Koprivica je godinama igrao u Americi, gde je promenio tri srednjoškolske ekipe: NSU, Vindermer i Montverd, dok 2019. nije zaigrao za Florida Stejt.

PROČITAJTE JOŠ:

Oglasio se Mijailović: Ponosan sam na svoje saradnike

Partizan dobio pozivnicu za Evroligu!

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.