Budimo u kontaktu

Niže lige Srbije

PRVOLIGAŠI NA PRIPREMAMA Mačva bolja od ukrajinskog premijerligaša, Inđija savladala Ordabasi, raspucani “traktoristi”

Dalibor Tomasevic

Objavljeno

,

Foto: Ilustracija

Još nešto više od tri nedelje ostalo je prvoligašima da se što bolje pripreme za sva iskušenja koja ih očekuju u drugom delu sezone. Kroz kontrolne utakmice polako se sklapaju kockice, mada se timovi u hodu popunjavaju novim igračima.


ŠPANIJA Od 21 čas Real Madrid dočekuje Valensiju. Sve sem pobede “kraljevskog kluba” bilo bi senzacija. Kvota na “keca” u kladionici MaxBet je 1.42.


Fudbaleri Mačve nalaze se na pripremama u Italiji, a u sredu su odigrali prvi kontrolni meč. U duelu sa Ruhom iz Livova ekipa Ivana Kurtešića ostvarila je pobedu – 2:1. Svi golovi postignuti su u drugom delu meča. Ukrajinski premijerligaš je poveo u 64. minutu golom Pidgurskog, a onda su Ristivojević i Radunović svojim golovima preokrenuli rezultat.

Šansu su dobili svi igrači. Bilo je ovo lepo iskustvo za naš mlad tim. Rival je bio veoma kvalitetan, koji u svojim redovima ima igrače od po nekoliko miliona evra tržišne vrednosti. Nastavljamo dalje u istom ritmu, sledeću utakmicu igramo već u petak protiv Celja – rekao je Ivan Kurtušić, šef struke Mačve.

Za razliku od Šapčana, ekipa Železničara iz Pančeva nalazi se u Antaliji. Popularna “dizelka” u sredu je odigrala drugi kontrolni meč u ovom turslpm letovalištu. Posle 90 minuta borbe i dobrog trčanja golova u duelu sa ukrajinskim Livivom nije bilo. Šef stručnog štaba Tomislav Sivić i u ovom duelu isprobao je sve raspoložive snage. Golova nije bilo, ali do početka trke za bodove ima sasvim dovoljno vremena da se popravi realizacija. Podsetimo, u ponedeljak Železničar je odigrao 1:1 sa uzbekistankim timom Sogdiana.

Foto : Detalj sa utakmice Železničar – Liviv / Foto: FK Železničar

Na pripremama u Antaliji nalaze se i fudbaleri Inđije. Trenutno petoplasirani tim Prve lige u sredu je savladao Ordabasi sa 1:0. Jedini gol protiv renomiranog tima iz Kazahstana postigao je Miloš Kukolj u 85. minutu. Inače, Ordabasi je osvajač kupa svoje zemlje i učesnik Lige konferencija ove sezone, što daje posebnu težinu pobedi prvoligaša iz Inđije.

OFK Vršac se trenutno nalazi u Bosni i Hercegovini, tačnije u Međugorju, gde brusi formu za nastavak sezone. Banaćani su odmerili snage sa GOŠK Gabelom i zasluženo ostvarili pobedu – 2:1. Vrščani su imali dva gola prednosti golovima Čejića i Andrića, a u samom finišu lider drugog ranga bosansko-hercegovačkog fudbala je ublažio poraz. Najozbiljniju proveru u pripremnom periodu Vršac će imati u subotu kada se sastaje sa šampionom Bosne i Hercegovine, Zrinjskim iz Mostara.

Foto: Vrščani na pripremama u Međugorju / Foto: OFK Vršac

Trening utakmicu odigrali su i fudbaleri IMT-a. Jesenji šampion Prve lige lako je izašao na kraj sa Brodarcem – 4:0. Dvostruki strelac za “traktoriste” bio je Savić, a po jednom mrežu srpskoligaša tresli su Kijevčanin i Glišić.

PREPORUČUJEMO:

MILAN PUŠTA LAZETIĆA DA SE GOLGETERSKI RAZVIJE Trener će da mu bude najbolji strelac svetskih prvenstava

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.