Budimo u kontaktu

ABA LIGA

Radonjić se izvinio Partizanu zbog ponašanja Kalinića… Evo šta je najbolji igrač Zvezde uradio posle meča (VIDEO)

Radomir Djurovic

Objavljeno

,

Foto: Twitter.com/Васко Де Драма

Dramatična utakmica je odigrana u dvorani “Aleksandar Nikolić”. Crvena zvezda je savladala Partizan sa 80:77 i osvojila ABA ligu.


LIGA NACIJA: U utorak od 20:45 igraju Italija – Mađarska, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 1.42. 


Ni ovaj meč nije prošao bez provokacija. Posle pobede je Nikola Kalinić otrčao ka klupi Partizana i plazio se. Neko ga je pogodio peškirom, a kapiten Partizana Rade Zagorac je krenuo da se obračuna sa njim.

Srećom, sve se brzo smirilo, jer je bilo mnogo više hladnih glava na parketu. Zvezdin trener Dejan Radonjić se izvinio posle meča.

–  Izvinjavam se Košarkaškom klubu Patrtizan zbog ponašanja Nikole Kalinića.

Kalinić je bio jedan od junaka pobede Zvezde. Postigao je trojku u završnici i tako najavio slavlje. Verovatno je taj nesportski potrez bila reakcija na gest Uroša Trifunovića u četvrtom meču. Tada je košarkaš Partizana isključen. Kalinićev gest je upućen upravo Trifunoviću.

Ipak, vrlo brzo je spustio loptu.

Izvinjavam se Trifunoviću. Stvarno nesportski potez. Samo sam želeo da mu vratim isto kao što je on nama gestikulirao posle 30 razlike. Mislim da je ova pobeda bitnija – rekao je Kalinić novinarima.

PROČITAJTE JOŠ:

Kalinić otkrio dramu iz svlačionice: Glasali smo da li da igramo večeras ili sutra

Navijači Crvene zvezde dočekali miljenike ispred dvorane (VIDEO)

3 Komentara

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.