Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

RAPORT Igrači Vojvodine kod “Firme” posle poraza: Šta ovo znači, bre? Morate da poginete za nas! (VIDEO)

Dejan Prlina

Objavljeno

,

Navijači i igrači Vojvodine posle meča u Humskoj (Foto: Printskrin/Jutjub)

Umesto velikog optora i povoljnog rezutata – brza kapitulacija. Vojvodina je doživela ubedljiv poraz od Partizana. Posle 23 minuta crno-beli su imali dva gola prednosti, a četiri minuta kasnije i igrača više. Novosađani su lako i brzo položili oružje.


ENGLESKA: Kvota kladionice MaxBet na pobedu Lestera protiv Notingem Foresta je 1.75. Meč počinje u 21:00.


Navijači kluba sa “Karađorđa” došli su u Humsku da podrže svoje miljenike, a posle meča su im održali lekciju. Igrači Vojvodine su stajali kod severne tribine i ćutke slušali ono što im govore najvatrenije pristalice.

Šta je ovo? Gde je borba? Gde je želja? Spremni smo za vas da poginemo svaku utakmicu, od vas najmanje očekujemo da pokidate, ne morate svaku da pobedite, ali svaku morate da poginete za nas – izgovorio je navijač koji je držao megafonom.

Potom su se začuli i ostali:

– Hoćemo da se svađamo sad? Za vas smo uvek tu. Šta ovo znači, bre? Šta ovo znači, ajde, recite, bre?

Na kraju je sve završeno uz pesmu…

Pogledajte.

PROČITAJTE JOŠ:

Problem Zvezde pred Ferencvaroš… Važan igrač pod upitnikom

Dok se mašta o novom stadionu, propao tender za saniranje postojećeg u Novom Pazaru

3 Komentara

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.