Budimo u kontaktu

REPREZENTACIJE

REMI KAO PORAZ Krstajiću nije pomogao ni igrač više! Bugarskoj samo bod u derbiju začelja (VIDEO)

Djordje Miljanic

Objavljeno

,

Mladen Krstajić na meču između Litvanije i Bugarske (Foto: Beta/AP)

Sve vreme su napadali “lavovi”, pretili su, ali nisu uspeli da iskoriste veliku šansu. Zato će kući da se vrate pognutih glava, pogotovo što ovakvi propusti na kraju takmičenja mogu skupo da koštaju.


KVALIFIKACIJE ZA EURO 2024: Kvota kladionice MaxBet na pobedu Islanda protiv Slovačke je 2.70. Početak meča je zakazan za 20.45.


U sklopu trećeg kola G grupe kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, Litvanija je u Kaunasu dočekala Bugarsku. Radi se o susretu ekipa sa dna tabele i one će posle pomenutog meča da ostanu na istom mestu – 1:1 (1:1).

Važno je da se napomene da je gostujući tim od 17. minuta imao igrača više, ali da nije uspeo da u potpunosti preokrene stvari u svoju korist. “Lavovi” jesu gubili od 15. minuta kada im je gol dao Edvinas Girdvainis, ali su u relativno kratkom roku uspeli da izjednače preko mladog Marina Petkova u 27. minutu.

Gosti su do kraja utakmice napadali, imali inicijativu, na kraju imali i čak 19 šuteva više u odnosu na protivnika, ali nisu mogli da se domognu sva tri boda. Popularni “rinktine” je izdržao i došao do svojih prvih poena, kao, uostalom, i sama Bugarska.

Kada je grupa G u pitanju, Srbija je i dalje predvodi sa šest osvojenih bodova, a prati je Mađarska sa tri boda i mečom manje. Potonji nacionalni tim će svoj drugi susret da odigra od 18 časova protiv Crne Gore u Podgorici.

Standings provided by Sofascore

 

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.