Budimo u kontaktu

REPREZENTACIJE

ZVEZDIN IGRAČ NA EP Preskače start priprema kod Bahara

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Igraće na EP U21 - Irakli Azarov (Foto: Starsport)

Novi šampionat bez Srbije. Neće mlada reprezentacija igrati na EP, ali Crvena zvezda će imati predstavnika na završnom turniru.


EVROPSKO PRVENSTVO KVALIFIKACIJE Crna Gora od 18 časova dočekuje Mađarsku, kvota na “keca” u kladionici MaxBet je 3.40.


Irakli Azarov predvodiće fudbalsku selekciju Gruzije do 21 godine na predstojećem Evropskom prvenstvu koje će se odigrati od 21. juna do 8. jula. Selektor Gruzije je objavio kompletan spisak igrača na koje računa.

Pre nego što se priključi saigračima, levi bek će najpre odigrati mečeve za seniorsku reprezentaciju u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. U subotu gostuje Kipru, u 3. kola “A” grupe.

Azarov je 21. februara proslavio 21. rođendan, tako da po pravilima može da igra za obe selekcije. Najbolji tim je na prvom mestu, ali imaće dovoljno vremena da se odmori za početak kontinentalne smotre, pošto će Gruzijci meč 1. kola sa Portugalijom odigrati u sredu 21. juna, a rivali su još Belgija (24. jun) i Holandija (27. jun).

Defanzivac će preskočiti prvi deo priprema kluba pod komandom trenera Baraka Bahara i priključiće se verovatno za utakmice u Rusiji.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.