Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

“KANARINCI” SE VRAĆAJU KUĆI Biće kao lutka! Privode se kraju radovi na renoviranju stadiona u Novom Sadu (VIDEO)

Dalibor Tomasevic

Objavljeno

,

Centralna tribina stadiona na Detelinari (Foto: Gradskeinfo.rs / Jutjub, printskrin)

I ove, kao i prethodne takmičarske sezone, fudbaleri RFK Novi Sad domaće utakmice igraju na stadionu u Čelarevu. Međutim, bliži se datum povratka “kanarinaca” u svoje gnezdo.


FRANCUSKA: Kvota kladionice MaxBet na pobedu Bresta protiv Remsa (21:00) je 1.68.


Radovi na stadionu u novosadskom naselju Detelinara bliže se kraju, a već od naredne sezone popularni “kanarinci” ponovo će svoje rivale da dočekuju u svojoj kući. Poslovi se privode kraju i prema najavama iz kluba, stadion će da bude jedan od najsavremenijih u državi.

Portal Gradskeinfo.rs podseća da su radovi započeli pre dve godine i da je do sada uloženo oko 450 miliona dinara. Uz veliku podršku grada Novog Sada, žuto-plavi će od naredne sezone da imaju vrhunske uslove za treninge i utakmice. Na ovom objektu svoje mečeve moći će da igraju i mlađe selekcije fudbalske reprezentacije Srbije, budući da će stadion infrastrukturno da ispunjavat sve standarde.

KAPACITET ZA 2000 GLEDALACA

Na tribinama će da bude mesta za nešto više od 2000 gledalaca. Imaće ovaj objekat sve propratne prostore koje su sastavni deo svakog stadiona po standardima UEFA, kao što su VIP loža i kabine za televizijski prenos. Uskoro kreću radovi na samom terenu na kojem će da bude veštačka trava, a ta investicija je koštala 50 miliona dinara. Uporedo sa tim, adaptiraće se i pomoćni teren, koji će da bude nešto manjih dimenzija.

Prema planu, svi radovi trebalo bi da budu biti završeni do 29. jula. RFK Novi Sad je izgubio šanse da zadrži prvoligaški status, tako da će naredne sezone da igra u Srpskoj ligi Vojvodina.

3 Komentara

3 Comments

  1. Daks

    10.05.2024. at 10:58

    A prodali pola utakmica i ispadaju iz Prve lige…… da ne pricamo da se radi preko 3 godine, novi bi do sad sazidali….

  2. Nenad

    10.05.2024. at 13:35

    A teren kao da ovce pasu po njemu!

  3. Aleksandar

    10.05.2024. at 18:12

    jos jedan stadion i klub koji nema ni publiku ni rezultate

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.