Budimo u kontaktu

NAŠI TENISERI

ROLAN GAROS Kecmanović bez osmine finala u igri parova

Radomir Djurovic

Objavljeno

,

Miomir Kecmanović (Foto: Beta/AP)

Srpski teniser Miomir Kecmanović i Amerikanac Nikolas Monro nisu uspeli da se plasiraju u osminu finala Rolan Garosa u konkurenciji dublova. Od njih je za sat i 23 minuta bio bolji američko-britanski par Radživ Ram i Džo Solzberi sa 6:3, 7:6 (7:5).


ROLAN GAROS: U subotu od 11 igraju Gofan – Hurkač, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu Hurkača 1.73. 


Jedan brejk je Ramu i Solzberiju bio dovoljan da osvoje prvi set. U drugom su oba para napravila po brejk, pa je odlučivao taj-brejk. Jedni i drugi su bili u vođstvu, ali su na kraju Kecmanović i Monro izgubili.

Prvi nosioci grend slema u Parizu igraju u osmini finala protiv špansko-američke kombinacije Felisijano Lopes i Maksim Kresi.

PROČITAJTE JOŠ:

Brutalan odgovor Borovčanina: Klička su Srbi spasavali od albanske mafije, a sada je pogazio sopstvene korene

SPORT NEMA GRANICE Srpska delegacija posetila Vukovar

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.