Budimo u kontaktu

NAŠI TENISERI

ROLAN GAROS Kecmanović u trećem kolu, bez senzacije Đerea

Radomir Djurovic

Objavljeno

,

Miomir Kecmanović (Foto: Beta/AP)

Miomir Kecmanović se plasirao u treće kolo Rolan Garosa jer je pobedio Aleksandra Bublika iz Kazahstana sa 4:6, 7:5, 6:2, 6:1. Meč je trajao dva sata i 16 minuta.


ROLAN GAROS: U petak od 10 igraju Dimitrov – Švarcman, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu Dimitrova 1.60. 


Srpski teniser je prvi napravio brejk i poveo sa 2:1, ali je onda Kazahstanac uzvratio sa dva brejka i osvojio prvi set. Bublik je na startu drugog seta napravio brejk i poveo sa 3:0, ali je naš teniser izjednačio na 3:3. Potom je napravio još dva brejka, a jednom je izgubio gem na svoj servis.

U naredna dva seta Kecmanović je bio prilično ubedljiv, a rivalu je dozvolio da osvoji ukupno tri gema. Na kraju je iskoristio četvrtu meč loptu na servis Bublika.

Naredni rival biće mu drugi teniser sveta Danil Medvedev. Upravo je Rus bio bolji od našeg Lasla Đerea sa 6:3, 6:4, 6:3.

Meč je trajao dva sata i 37 minuta, a Đere nije uspeo da napravi senzaciju. Ipak, pokazao je zube Medvedevu, a u prvom gemu je napravio brejk. Do kraja meča je napravio još dva brejka, ali je presudio kvalitet Medvedeva.

PROČITAJTE JOŠ:

ROLAN GAROS Kraj za Lajovića i u dublu

UOČI FINALA S PARTIZANOM Čović upozorava: Reagovaćemo na svaki pokušaj da se finale rešava van parketa

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.