Budimo u kontaktu

SRBIJA KOŠARKA

Sa Malog Kalemegdana stiže vest koju su čekali navijači Zvezde

Dejan Prlina

Objavljeno

,

Košarkaši Crvene zvezde (Foto: Starsport)

Posle košmara ulazi se u lepu stvarnost. Sa Malog Kalemegdana stiže vest koju su navijači Zvezde čekali čitave sezone.


ENGLESKA: Kvota kladionice MaxBet na igru GG u meču Lester – Totenhem (20:30) je 1.60.


Kako saznaje MaxBet sport na trenigu Crvene zvezde bili su svi košarkaši! Konačno trener Dejan Radonjić može da računa na kompletan sastav. Razume se, pitanje je u kakvom su stanju igrači posle preležane korone. Neki, poput Majka Cirbesa, drugi put su bili pozitivni…

Inače, crveno-beli u petak igraju meč 22 kola Evrolige. Propustili su prethodna tri duela, a sada idu na noge Asvelu. U prvom delu sezone Francuzi su savladani u Beogradu (73:67), a do sada Zvezda nije osetila gorčinu poraza u Vilerbanu. Oba puta je bilo neizvesno, ali ostavrene su dve pobede, 69:68 i 83:80.

Ostaje da se vidi kako će da bude u petak. Ukupan skora pobeda je 3:2 u korist kluba iz Beograda.

9 Komentara

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.