Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

SAMPDORIJA GUBI TRKU Dragović na meti još dva kluba iz Italije… Zvezda traži 1,5 miliona evra?!

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Aleksandar Dragović (Foto: Starsport)

Odlazak iz Ljutice Bogdana postala je španska serija. Više od mesec dana priča se o rastanku između crveno-belih i bivšeg reprezentativca Austrije. Imao je želju Dejan Stanković da dovede Aleksandra Dragovića, ali na pozajmicu.


NBA LIGA: Kvota kladionice MaxBet na pobedu Atlante u Čikagu protiv Bulsa je 2.00. Utakmica počinje u 02.00.


Zvezda je odbila Sampdoriju, koja je u velikoj finansijskoj i organizacionoj krizi, te je poslala vrlo nekonkurentnu ponudu. Izgleda da su se u finišu prelaznog roka, kako saznaje MaxBet sport, pojavile još dve ekipe iz Italije.

Salernitana i Leće su na tržištu i traže proverenog štopera, a igrač šampiona Srbije se našao u najužoj konkurenciji i najavljeno je slanje konkretnih ponuda. Ubrzano se radi i Zvezda je načelno postavila uslove da može da se “odrekne” komandanta odbrane za obeštećenje od 1,5 miliona evra (?!).

Ostaje da se sačeka konačan potez u narednih nekoliko dana, ali pozajmica bez obaveznog otkupa u junu nije opcija. Ekipa iz Đenove ima ozbiljnu konkurenciju i loptica je u polju rukovodstva, ako uslovi budu prihvatljivi.

PROČITAJTE JOŠ:

Kasnio početak utakmice Fulam – Totenhem

SRCE MU SE CEPA Kampaco žali za “večitim derbijem”: Kada sam čuo navijače… Je**te, hoću da igram u petak!

2 Komentara

2 Comments

  1. Realno

    23.01.2023. at 23:32

    Ne lupajte gluposti,on ostaje u Zvezdi.Ko da ga pusti kad Spajic povredjen i nece igrati do maja meseca a Pankov i Milunovic su tanki.Erakovic i Dragovic moraju biti bedem ispred Borjana,mada bih ja sve vise davao sansu malom Miladinovicu koji ce biti babaroga od golmana i vredece milione.

    • Cornel Senturion

      24.01.2023. at 03:58

      Lepo si im reko. Lože se grobari. Digli frku da ode pa da ode ne bi li nas oslabili. Nema akademik nijedan milion dukata razlog da ga pusti da ode!

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.