Budimo u kontaktu

LIGA ŠAMPIONA

ŠANSA ZA CRVENO-BELE? Gvardiola najavio velike promene pred meč sa Zvezdom

Djordje Miljanic

Objavljeno

,

Pep Gvardiola (Foto: Beta/AP)

Iako u svom sastavu ima pregršt vrhunskih igrača, po svemu sudeći da španski stručnjak muku muči sa rotacijom. Zbog toga je najavio da će da povuče i nešto radikalnije poteze u nameri da odmori svoje izabranike.


PREMIJER LIGA: Kvota kladionice MaxBet na pobedu Notingem Foresta protiv Burnlija je 2.20. Početak meča je zakazan za 20.45.


U utorak od 21 čas, Crvena zvezda će da započne svoju novu epizodu u Ligi šampiona. Njen zadatak neće da bude nimalo lak, pošto ide na noge aktuelnom šampionu Evrope, Mančester sitiju.

Ipak, nije isključeno da bi “građani” mogli da nastupe u kombinovanom sastavu, s obzirom na to da se njihov trener Pep Gvardiola požalio na probleme sa rotacijom igrača, te je najavio da bi mogao u nekim od utakmicama da nastupi “sa drugim timom”:

– Manje igrača na klupi je problem. Kada imate mnogo povreda, problem nije samo danas, nego sutra ili za tri-četiri-pet utakmice. Žao mi je, biće utakmica gde ćemo morati da igramo sa igračima ‘drugog tima’ jer ne smemo da rizikujemo povrede glavnih igrača. Kevin de Brujne i Džon Stouns su i dalje povređeni, za Kovačića i Griliša još ne znam šta se dešava – izjavio je Gvardiola.

Dodao je i da ne veruje da će bilo ko od njih da bude spreman i kao razlog za odmor naveo je primer Edsona Alvareza iz Vest Hema, koji je upravo u susretu sa Mančester sitijem morao da izađe van igre zbog povrede.

Standings provided by Sofascore
Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.