Budimo u kontaktu

OSTALE LIGE FUDBAL

SRAMNE KRITIKE “Ko je Saša Ilić, šta je on osvojio?!”

Aleksandar Milosevic

Objavljeno

,

Saša Ilić kao trener Čukaričkog (Foto: Starsport)

Sumnjičavost je sastavni deo ljudske prirode. Zapravo ništa loše nema u tome da se stvarima, događajima i pojavama uvek prilazi sa određenom dozom rezervisanosti i skepse, ali opet bi sve to trebalo da bude u određenim granicama, granicama normalnog.


ŠPANSKA LA LIGA: Sevilja dočekuje Granadu (21.00), a kvota naše kladionice na pobedu domaćina je 1.70


Međutim nekada to prelazi u nešto negativno, nekada u zavidnost, ponekad možda u ljubomoru ili u nešto posve treće, pa se ljudima sudi i pre nego što stignu da urade bilo šta. To je na svojoj koži najbolje osetio proslavljeni fudbaler Partizana Saša Ilić (46), koji je imenovan za novog trenera Nižnjeg Novgoroda.

Već na predstavljanju Ilić je dobio neugodna pitanja novinara o tome da li je konzumirao cigarete tokom igračke karijere. To je bilo čak i simpatično, ali se otišlo korak dalje, jer su pojedinci dali sebi za pravo da napadaju čoveka koji nije stigao ni da se upozna sa igračima.

Saša Ilić na oproštajnom meču u dresu Partizana (Foto: Starsport)

Nije popularni Sale stigao ni da debituje, a već je na udaru kritika ruskih kolega. Kada bi neko pročitao izjavu Dmitrija Čeriševa, bivšeg kormilara Novgoroda, pomislio bi da je srpski stručnjak napravio niz od barem tri poraza.

– Ko je Saša Ilić? Šta je on osvojio da bi postao trener Nižnjeg? Zašto je posao dobio čovek koji nikada ništa nije osvojio u karijeri? Trebalo je da ostane prethodni trener Kazova do kraja sezone na klupi.

Nešto je blaži u kritikama bio bivši ruski reprezentativac i nekadašnji igrač Zenita, Vladislav Radimov. On smatra da Ilić nije dovoljno upoznat sa prilikama u ruskom šampionatu.

– Ovo je vrlo rizičan potez rukovodstva kluba. Budimo realni, Ilić ne poznaje rusko prvenstvo. Pre samo nedelju dana trenirao je drugi tim. Ne poznaje igrače. Ne zna specifičnosti ovdašnje lige. To su već tri minusa sa kojima je došao ovde – rekao je Radimov. 

Nije ovo baš lep doček za srpskog stratega, ali sigurno će ove izjave Saši Iliću da budu motiv više da se dokaže u ruskom prvenstvu. Ne treba Ilić ni da se obazire na negativne komentare, već da pravi odgovor da na terenu. Ako rezultati sa ruskim timom budu dobri, kritičarima koji “trče pred rudu” biće zapušena usta.

2 Komentara

2 Comments

  1. SAAAŠA ILIIJIĆ PEKARSKI POMOĆNIK

    05.05.2024. at 14:19

    Niko i ništa! Krpa od čoveka! Po zanimanju je pekarski pomoćnik ,radi na kore i na bureci samo treću smenu

  2. indija, pakistan

    05.05.2024. at 16:17

    flasa ilic zvani vinjak 😂
    ili ti zvani placipicka zasto sudija nije dao crveni mom igracu nego samo zuti a sve sam namestio za moje tudjmane 🤣
    ili kad je bilo 3:0 na Marakani kad ih usro Zigara onda je bila visoka trava hahahahahahahahahahahahah to je najjaca izjava svih vremena 🤣😅😂

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.