Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

SASTAVI Sremčević predvodi Zvezdin napad u Pazaru, domaćin bez glavnog igrača

Mateja Petkovic

Objavljeno

,

Gelor Kanga na utakmici protiv Novog Pazara (foto: Starsport)

Novo 21. kolo Superlige Srbije otvara duel između Novog Pazara i Crvene zvezde. Aktuelni šampion od 14.00 gostuje na stadionu kraj Jošanice, u meču koji će da se odigra bez prisustva publike.


SERIJA A: Atalanta – Sasuolo (20.45), kvota na tip GG u kladionici Maxbet iznosi 1.78


U poslednjem duelu ovih timova u Novom Pazaru crveno-beli uz veliku muku došli do pobede kada je u 88. minutu strelac za konačnih 2:1 bio Aleksandar Pešić. Naravno, Pazarci su danas, bar na papiru, jači nego što je to slučaj bio tada, ali jača je i Zvezda.

Strateg aktuelnog šampiona, Vladan Milojević, je povratnički debi krunisao pobedom nad Voždovcem i danas se nada da će da nastavi u dobrom ritmu. Popularni Miloje ne može da računa na Žan Filipa Krasoa, koji se juče vratio sa Kupa Afričkih nacija, kao ni na Kostu Nedeljkovića, Miloša Degeneka i Aleksandra Kataija.

Kao što je MaxBet Sport i najavio, na gol se vratio Omri Glazer, a Zoran Popović se preselio na klupu. Takođe, kako je i najavljeno, u samom špicu Crvene zvezde delovaće Uroš Sremčević.

Sa druge strane, Igor Matić na ovom susretu ne može da računa na najveću zvezdu tima, Adema Ljajića, tako da Sejduba Suma da bude zadužen za kreaciju.

Sastavi:

NOVI PAZAR: Mirković, Adetundži, Anan, Azemović, Bojat, Fajed, Islamović, Karaklajić, Momčilović, Obradović, Suma

CRVENA ZVEZDA: Glazer – Dragović, Spajić, Điga – Hvang, Kanga, Mijailović, Olajinka, Bukari – Ivanić – Sremčević

1 komentar

1 komentar

  1. Djole

    17.02.2024. at 13:46

    Ko sudi ahahaaa.ahahaa..

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.