Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

SAZNAJEMO Bačka dogovorila trećeg trenera ove sezone!

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Igor Savić (Foto: Privtna arhiva)

Promene trenera se nastavljaju u Srbiji. Kolubara je u sredu zavrшila saradnju sa Dejannom Đurđevićem, a u Prvoj ligi Srbije, posle samo nekoliko kola, OFK Bačka ponovo menja trenera.


LIGA KONFERENCIJE: Kvota kladionice MaxBet na pobedu PAOK-a protiv Marselja je 3.20. Meč u Solunu počinje u 21:00.


Trivo Ilić je završio kratku misiju u Bačkoj Palanci, a ekipu će preuzeti, kao treći šef stručnog štaba, Igor Savić, koji je pre malo više od mesec dana i pored dobrog učinka napustio Žarkovo. Bivši član elite je sada u plej-autu i potreban im je “spasilac”.

Izbor je pao na talentovanog trenera, koji je tokom karijere radio u Zemunu, Brodaracu, mlađim selekcijama Crvene zvezde, Mladosti iz Lučana, Zvezdari i Zvijezdi 09. Pred njim nije lagan posao, ali je dobio poverenje čelnika kluba iz vojvodjanske ravnice.

Savić će petak da se upozna sa igračima (mada je sa nekima sarađivao) i održaće prvi trening sa ekipom. Već u subotu sledi mu debi na klupi Bačke protiv Rada, koji je dospeo, takođe, u opasnu zonu. Velika borba tek predstoji, četiri ekipe ispadaju u niži rang.

PROČITAJTE JOŠ:

RECEPT ZA POBEDU SE NE MENJA Stanković “izoluje” ekipu od tenzija

“SAVIĆ SE PONAŠAO KAO BUDALA” Pogledajte sramotne poteze crnogorskog fudbalera iz redova Atletika protiv Sitija (VIDEO)

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.