Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

SAZNAJEMO Holandski klub koji je proslavio srpske fudbalere želi Njegoša Petrovića

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Njegoš Petrović bi ove zime mogao da napusti Marakanu (Foto: Starsport)

Finiš sezone je odigrao pod konac, a imao je peh da se povredi pred meč sa Bragom na zagrevanju. Tada su na stadionu Munisipal bili snimatelji iz Holandije da gledaju Njegoša Petrovića.


AFRIČKI KUP NACIJA Gvineja Bisao formalno dočekuje Nigeriju, deluje da su gosti apsolutni favorit, a kvota na “dvojku” u kladionici MaxBet je 1.70.


Ipak, pre sedam dana Groningen je počeo da se raspituje za veziatu Crvene zvezde. Ne ide im po planu u šampionatu i žele da se pojačaju sa nekoliko mladih igrača koji su imali učinak na glavnoj sceni.

Crveno-beli su letos odbili Anderleht. Belgijanci su bili spremni da ponude 1,5 miliona evra na ime obeštećenja plus određeni procenat od dalje prodaje.

Ovog januara klub je spreman da proda Petrovića ako ponuda bude oko dva miliona evra, pa ostaje da se sačeka konkretna ponuda Groningena. Početkom januara javila se Almerija za pozajmicu, ali ova opcija nije bila intresantna.

U Groningenu poštuju mlade fudbalere sa ovih prostora. U zeleno-belom dresu su stasali danas nosioci igre reprezentacije Srbije Dušan Tadić i Filip Kostić.

Sa Malog Kalemegdana stiže vest koju su čekali navijači Zvezde

EMOTIVNA PORUKA BOJANE JOVANOVSKI NOLETU: Bacali su nam bombe na glavu, seti se noža u leđa Moniki, ali nam je Tesla jednom davno rekao…

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.