Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

SAZNAJEMO Još jedan fudbaler Zvezde propušta meč protiv Voždovca

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Fudbaleri Crvene zvezde (Foto: Starsport)

Fudbaleri Crvene zvezde igraju od 15 časova protiv Voždovca u 25. kolu Superlige Srbije. Od ranije je poznato da neće igrati Milan Rodić koji se povredio u nedelju u “večitom derbiju” protiv Partizana, ali nije jedini na kojeg neće moći da računa Dejan Stanković.


BUNDESLIGA: U petak od 20:30 igraju Arminija – Augzburg, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 2.60. 


Zvezdin trener u sastav neće moći da uvrsti ni Gelora Kangu, saznaje MaxBet sport. Nije u pitanju povreda, već je Gabonac dobio četvrti žuti karton. Iz Zjaednice Super i Prve lige je stigao dopis u Ljutice Bogdana, pa će Kanga na prinudnu pauzu.

Sada će Stanković morati da menja. Vrlo je moguće da od starta igraju dva napadača Milan Pavkov i Ohi Omoijuanfo.

PROČITAJTE JOŠ:

DEFINITIVNO Fajnal-for Evrolige u Beogradu! Ovo je razlog što je Srbija dobila domaćinstvo

LUDILO KOJEM NEMA KRAJA Rusi izbačeni i iz video igrice

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.