Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

SLEDI OKRŠAJ NA KROVU Zvezda bez važnog defanzivca, Stanković ima jednu dilemu

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Mirko Ivanić (Foto: Starsport)

Sledi megdan u komšiluku i važan korak za nastavak šampionske trke. Posle dobijenog derbija Crvena zvezda ima novi zadatak da preskoči Voždovac.


SUPERLIGA SRBIJE: Od 15 igraju Voždovac – Crvena zvezda, a u kladionici MaxBet je kvota na igru 2&2-5 1.42. 


U prošlosti su “zmajevi” znali da iznenade favorita, ali je jasno da je trener Dejan Stanković oprezan i neće kalkulisati sa sastavom pored serije od tri meča za sedam dana. Jasno je da ekipa, koja pobeđuje se menja samo prinudno, a zbog povrede neće da igra Milan Rodić.

Na poziciji levog beka treba da igra Milan Gajić pre Marka Gobeljića, koji u nastavku sezone, samo jednom bio na klupi za rezerve protiv Partizana. Sitne udarce su zaradili pojedinci u derbiju, a biće spremni za posao na veštačkoj travi.

Juriće crveno-beli po svaku cenu tri boda i ostaje samo da se sačeka konačna odluka, hoće li odmah krenuti ultra ofanzivno sa El Fardu Benom ili će nove zadatke imati “džoker” Slavoljub Srnić.

Projektovan sastav Crvene zvezde: Borjan, Pićini, Eraković, Dragović, Gajić, Sanogo, Kanga, Srnić (Ben), Ivanić, Katai i Ohi.

PROČITAJTE JOŠ: 

SAZNAJEMO Bivši igrač i trener Partizana preuzima mladu reprezentaciju Srbije

PUKLA KASA Fudbalerima Novog Pazara iz gradskog budžeta – milion evra!

1 komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.