Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

SAZNAJEMO Napadač TSC-a dao gol Partizanu, a sada bi mogao u Seriju A

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Petar Ratkov je na ceni (Foto: Starsport)

Kroz mlađe kategorje u Bačkoj Topoli se probijao do glavne scene. Mic po mic kao bonus igrač je došao do važne uloge u ekipi TSC i omladinskoj selekciji Srbije.


SRBIJA Od 18.45 Čukarički dočekuje Crvenu zvezdu. U prošlosti smo bili svedoci “pljuskova” na Banovom brdu, a kvota na igru UG 5+ u kladionici MaxBet je 6.60.


Petar Ratkov je pokazao potencijal i našao se na meti Italijana. Prvo je prošao radar Specije, a zatim i Empolija. Već nekoliko puta su ispratili napadača koji može da igra i na krilnoj poziciji i poklopilo se da na novom snimanju postigne pogodak protiv Partizana.

Napadač “plavih” je postao i član mlade reprezentacije Srbije, a na debiju je postigao pogodak protov selekcije Bugarske u Sofiji. Prošao je ispod radara velikih klubova, ali je uspeo da se izbori za status kod trenere Nikole Lazetića. Pored srpskog ima i hrvatski pasoš, što je prednost da ne zauzima mesto stranca u Evropi.

Ratkov ove sezone igra standardno i na 18 utakmica je postigao četiri gola i upisao je dve asistencije. Za momka rođenog 2003. godine lep učinak. Uskoro se mogu očekivati konkretni potezi ekipa iz inostranstva, ali sve je u rukama TSC-a. Ugovor sa napadačem je potpisan do juna 2024. godine.

PREPORUČUJEMO:

SAZNAJEMO Zvezda danas “skenira” potencijalno pojačanje, nož i pogača u rukama “brđana”

POVRATAK U PRAVI ČAS Piksi “dobio” važnog igrača pred Mundijal

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.