Budimo u kontaktu

ABA LIGA

SAZNAJEMO Određene sudije za majstoricu Crvena zvezda – Cedevita Olimpija

Dejan Prlina

Objavljeno

,

Nikola Kalinić i Jogi Ferel u duelu (Foto: ABA liga/I.Veelinov)

Po pobeda na domaćem terenu… Finalistu će da odluči majstorica. Očekuje se još jedan neizvestan duel Crvene zvezde i Cedevite Olimpije. Treći duel polufinala igra se u ponedeljak, 23. maja, s početkom u 19 sati.


ITALIJA: Kvota kladionice MaxBet na pobedu Rome protiv Torina je 2.15. Meč se igra u četvrtak (u 20:45).


Nema nikakve dileme da u ovaj treći meč četa trenera Dejana Radonjića ulazi kao favorit, s obzirom na činjenicu da u ovoj sezoni nije izgubila na domaćem terenu. Veliku ulogu i ovog puta imaće navijači tima s Malog Kalemegdana.

Kako saznaje MaxBet sport, određeni su arbitri za ponedeljak. Sudije trećeg meča Crvene zvezde i Cedevite Olimpije su Miloš Koljenšić (Crna Gora), Ilija Belošević (Srbija) i Mario Majkić (Slovenija). Očekuje se da i sada igrači budu u prvom planu…

ISudija lija Belosević na prvom večitom derbiju ove sezone (Foto: Starsport)

U prva dva meča suđenje je bilo prilično dobro. Iako se digla prašina zbog odluke u Stožicama, u drugom duelu, ABA liga je izdala saopštenje u kojem je kao ispravnu ocenila odluku arbitara. Kad je dva puta bilo dobro deljenje pravde, nema razloga da ne bude tako i u majstorici.

Koga očekujete u finalu? Ostavite komentar.

PROČITAJTE JOŠ:

Micić o odlučujućem šutu: Ne razmišljam da li ću da promašim, nemam pritisak!

Kome je Bogdan poslao poruku? Partizan i Fener treba da budu u pripravnosti

4 Komentara

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.