Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

SAZNAJEMO Zvezda i Vojvodina se dogovorili oko transfera igrača!

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Slavlje fudbalera Crvene zvezde (Foto: Starsport)

Priča je otvorena na kraju prošle sezone. Najavio je naš portal da Vojvodina hoće igrača Crvene zvezde, ali bilo je zastoja u dogovoru dve strane.


EURO U19: Kvota kladionice MaxBet na pobedu Norveške protiv Grčke je 2.10. Početak meča je zakazan za 18.00.


Pre nekoliko dana se činilo da će krilni napadač imati priliku da se nametne Baraku Baharu, ali u utorak definitivno napušta Ljuticu Bogdana. Kako saznaje MaxBet Sport klubovi su se dogovorili, pa će Andrija Radulović da se preseli u Novi Sad. Šampionu Srbije pripašće dobro obeštećenje (tražili su 800.000 evra), ali je suma manja uz dobre procente od dalje prodaje.

Ostale su samo sitnice, pa da aktuelni reprezentativac Crne Gore, koji je posle obaveza u najboljoj selekciji imao produženi letnji odmor. Posle potpisa na tri godine, uslediće odlazak u Sloveniju, gde se Novosađani nalaze na pripremama, a baza je Pohorje.

Radulović, koji je rođen 2002. godine i bonus je igrač, imao je zapažen učinak u Mladosti GAT. U prolećnom delu sezone je dobrim učinkom i golovima pomogao da Radnik ostane u Superligi.

2 Komentara

2 Comments

  1. Teča

    04.07.2023. at 15:41

    Bolje bi bilo da su vratili Iliju Babića iz Crvene Zvezde nego što dovode ovog.

    • novosadista

      04.07.2023. at 18:47

      Da je Iliji iole stalo do igranja u Vojvodini, ne bi na prvi mig pokojnog Kosana i Terze mafije, furtom odlepršao u čergu. „Ne vredi plakati nad prosutim mlekom“ – kaže poznata narodna izreka. Neka mu je srećno u BG-u.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.