Budimo u kontaktu

KATAR 2022

Selektor Danske: Pod pritiskom smo pred meč sa Australijom

Radomir Djurovic

Objavljeno

,

Kasper Hjulmand (Foto: Beta/AP)

Selektor fudbalske reprezentacije Danske Kasper Hjulmand izjavio je da reprezentacija oseća pritisak pred meč sa Australijom na Svetskom prvenstvu u Kataru, koji će odlučiti ko prolazi u osminu finala.


Od 20 igraju Vels – Engleska, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu Engleske 1.48.


Razmišljam samo o pripremi za ovaj meč… Ali nikada nismo sami, u ovome smo zajedno. U pobedi, u porazu, u borbi, uvek smo zajedno – rekao je Hjulmand novinarima.

Fudbaleri Danske i Australije sastaće se u sredu u 16 u meču trećeg kola Grupe D, a pobednik će, ukoliko Tunis ne pobedi Francusku, zajedno sa aktuelnim prvacima sveta proći u završnicu takmičenja.

Očekujem dobar, kolektivno snažan tim Australije, kako i mi sebe volimo da definišemo. Veoma su dobro organizovana fudbalska ekipa. Imaju kvalitetne igrače i moramo da budemo oprezni zbog toga – istakao je Hjulmand.

Selektor Danske je podsetio da su na Svetskom prvenstvu u Rusiji 2018. godine sa Australijom odigrali 1:1, ističući da je to bio veoma tesan meč, kao i da očekuje da i sutrašnji bude takav.

Australija takođe zna da bi igranje na nerešen rezultat bilo opasno, jer to ne garantuje prolaz dalje. Očekujem da će snažno ući u utakmicu, kao i u prethodne dve – kazao je Hjulmand.

PROČITAJTEE JOŠ:

Tadić: Nema problema u reprezentaciji samo želimo da pobedimo Švajcarsku

REAKCIJA NA ŠOVINIZAM Pokrenuta istraga zbog strašnih poruka Borjanu! Na udaru Hrvatski fudbalski savez

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.