Budimo u kontaktu

OSTALE LIGE FUDBAL

SELIDBA Honved dovodi bivšeg špica TSC-a

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Vladimir Silađi (Foto: Starsport)

Korak do zaključenja transfera. Iskusni napadač Vladimir Silađi, napušta posle godinu dana Južnu Koreju i seli se u komšiluk, u Honved. Ostaje da posle lekarskih pregleda potpiše ugovor do juna 2023. godine sa opcijom produžetka.


KVALIFIKACIJE ZA SP: Od 1:15 iza ponoći igraju Čile – Argentina, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 2.80. 


Bivši špic TSC-a iz Bačke Topole otisšo je krajem 2020. godine, u tim Ganguon, ali na Dalekom istoku nije bio ni blizu tako uspešan kao u Superligi. Odigrao je 18 utakmica, od čega je na sedam bio starter i postigao je tri gola.

U Honvedu ga čeka dobro poznato lice i stari saigrač iz TSC-a Nenad Lukić sa kojim je dve sezone činio najubojitiji napadački tandem, posebno u sezoni 2019/2020 kada su delili prvo mesto sa po 16 postignutih golova.

Lukiću odlično ide i u Honvedu, jer se na 17 mečeva 12 puta upisao u strelce, ali ekipa još nije prebrinula, brige oko opstanka u ligi i tu se očekuje da Silađi da svoj doprinos na proleće.

Sezona u Mađarskoj se nastavlja za vikend.

Stašević potpisao profesionalni ugovor sa Partizanom

Najlepša fudbalerka imala devojku, a sada u strasnoj vezi s igračem Vest Hema… “Volim te” (FOTO)

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.