Budimo u kontaktu

ITALIJA

DEBAKL NAPOLIJA Atalanta “pregazila” šampiona Italije na “Maradoni”

Mateja Petkovic

Objavljeno

,

Fudbaleri Atalante slave pobedu nad Napolijem (foto: Beta/AP)

Odavno je jasno da od odbrane titule nema ništa, a sada je problem što i Evropa “visi”. Fudbaleri Napolija su danas na svom stadionu doživeli težak poraz od Atalante 0:3 (0:2) u 30. kolu Serije A.


LA LIGA: Barselona – Las Palmas (21.00), kvota na tip 4+ u kladionici Maxbet iznosi 2.12


Gosti su dobro otvorili utakmicu i do vođstva su došli u 26. minutu kada je smušenost odbrane Napolija iskoristio Aleksej Mirančuk.

Delovalo je da će to da bude jedini gol u prvom poluvremenu, ali su u nadoknadi momci iz Bergama duplirali prednost. Igrao se 46. minut kada je strelac prvog gola, Mirančuk asistirao Đanluki Skamaki, koji se dobro snašao i pogodio za 2:0.

Svaka dilema oko pitanja pobednika i definitivno je otklonjena u 88. minutu. Mateo Ruđeri je uposlio Torna Kupmajnersa, koji je zatresao mrežu za konačnih 3:0.

SERIJA A – 30. KOLO

Subota

Napoli – Atalanta 0:3 (0:2)
(Mirančuk 21, Skamaka 45, Kopmajners 86)

15.00 Đenova – Frosinone
15.00 Torino – Monca
18.00 Lacio – Juventus
20.45 Fiorentina – Milan

Nedelja

12.30 Bolonja – Salernitana
15.00 Kaljari – Verona
15.00 Sasuolo – Udineze
18.00 Leće – Roma
20.45 Inter – Empoli

Пласман обезедио Sofascore
Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.