Budimo u kontaktu

ITALIJA

SERIJA A Napoli šest puta pogodio protiv Sasuola i ostao u igri za Skudeto (VIDEO)

Darko Noveski

Objavljeno

,

Osimen postiže gol za Napoli (Foto: Beta/AP)

U 35. kolu Serije A Napoli je na svom San Paolu pobedio Sausolo sa 6:1 (4:0). Četa Lućana Spaletija ostala je u igri za Skudeto, mada sa daleko manjim šansama u odnosu na Milan i Inter.


ITALIJA Od 20.45 se sastaju Specija i Lacio. Rimljani ne gube nadu za Ligu šampiona, zato kvota na “dvojku” u kladionici MaxBet je 1.50.


Goleadu je otvorio štoper Kulibali posle ubacivanja iz prekida Insinjea u 7. minutu. U 15. minutu je već bilo 2:0. Insinje je “upisao” novu asistenciju, a Osimen je pogodio. Samo četiri minuta kasnije razbijena odbrana Sasuola je izvadila novu loptu iz mreže. Osimen je sada asistirao, a Lozano pogodio – 3:0. Još se gosti nisu opasuljili kada je Napoli postigao četvrti gol. Rui je uposlio rekordera Mertensa, a Blegijanac bio nemilosrdan.

Nastavio je Mertens seriju golova u drugom poluvremenu. Igrao se 54. minut kada je kurnisao asistenciju Fabija. Šesti gol u 80. minutu bio je delo štopera Rahmanija na asistenciju Politana. Počasni gol za goste i Ređo Emilije bio je Lopez u 87. minutu.

Kaljari tone ka Seriji B. Verona je na Sardiniji slavila sa 2:1. Strelci su bili Barak i Kaprari u 8. i 44. minutu. Gol utehe za Kaljari postigao je Žoao Pedro u 57. minutu. Kaljari ima samo tri boda više od Salernitane i Đenove koje su ispod crte, ali Salernitana ima dva meča manje, a Đenova jedan.

Kada je reč o srpskim reprezentativcima igrali su Filip Đuričić za Sasuolo i Ivan Ilić za Veronu. Obojica su zamenjeni u drugom poluvremenu. Darko Lazović je utakmicu Verone gledao sa klupe.

SERIJA A, 35. KOLO:

Subota:

Kaljari – Verona 1:2 (0:2)

(Žoao Pedro 57 – Barak 8, Kaprari 44)

Napoli – Sasuolo 6:1 (4:0)

(Kulibali 7, Osimen 15, Lozano 19, Mertens 21, 54, Rahmani 80 – Lopez 87)

18.00 Sampdorija – Đenova
20.45 Specija – Lacio

Nedelja:

12.30 Juventus – Venecija
15.00 Milan – Fjorentina
15.00 Empoli – Torino
18.00 Udineze – Inter
20.45 Roma – Bolonja

Ponedeljak:

20.45 Atalanta – Salernitana

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.