Budimo u kontaktu

ITALIJA

SERIJA A Veliki kiks Atalante u Bergamu (VIDEO)

Darko Noveski

Objavljeno

,

Murijel nije bio od pomoći Atalanti (Foto: Beta/AP)

Dvobojom Atalante i Kremonezea otvoren je nedeljni program 6. kola Serije A, a rezultat je bio 1:1 (0:0). Tako je tim iz Bergama propustio šansu da se popne na prvo mesto.


KOŠARKA Srbija od 18 časova igra protiv Italije u Berlinu. Kvota na keca u hendikepu u kladionici MaxBet je 1.88. Ponuđeni hendikep je 11,5 poena.


Delovalo je da novoligaš nema šta da traži u Bergamu, ali smo pogrešili. Gosti su još jednom pokazali da su dosta nezgodan rival. Zapretili su već u 15. minutu, ali je nesuđeno pojačanje Crvene zvezde Desers zaustavljen. Nije odbranio golman, već je defanzivac loptu skinuo sa linije. U 23. minutu uzvratila je Atalanta, ali je šut Kupmajnersa zaustavio Radu.

U 30. minutu ponovo su zapretili gosti, ali je šut Sernikole bio neprecizan. Atalanta je povela u 60. minutu. Kupmajners je uradio ono što najbolje zna, izveo je perfektno slobodan udarac – 1:0. Međutim, posle intervencije iz VAR sobe gol je poništen, igrač u ofsajdu je markirao golmana. Ipak, Atalanta je povela na ovom meču. Igrao se 75. minut kada je posle centaršuta Demirel bio najviši u skoku i pogodio – sada za 1:0.

Radost domaćih navijača bila je kratkog daha. Samo četiri minuta kasnije je Valeri izjednačio na 1:1. Do kraja je Atalanta imala samo šansu preko Okolija, ali promene rezultata nije bilo – 1:1.

SERIJA A, 6. kolo

Subota

Napoli – Specija 1:0 (0:0)

(Raspadori 89)

Inter – Torino 1:0 (0:0)

(Brozović 89)

Sampdorija – Milan 1:2 (0:1)

(Đuričić 57 – Mesijas 6, Žiru 67. penal, ck. Leao 47)

Nedelja

Atalanta – Kremoneze 1:1 (0:0)

(Demirel 75 – Valeri 79)

15.00 Bolonja – Fjorentina

15.00 Leće – Monca

15.00 Sasuolo – Udineze

18.00 Lacio – Verona

20.45 Juventus – Salernitana

Ponedeljak

20.45 Empoli – Roma

Standings provided by SofaScore LiveScore

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.