Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

SIVIĆ DOBIJA NOVOG ADUTA Radnički dovodi pojačanje u defanzivi

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Trener Radničkog Tomislav Sivić (Foto: Starsport)

Radnički čeka četvrtak i revanš sa Gzirom, a rukovodstvo traži rešenje na poziciji levog beka. Izgleda da u nedelju sledi konačan dogovor sa Kolubarom.


SUPERLIGA SRBIJE: Kvota kladionice MaxBet na pobedu Voždovca protiv Mladosti GAT je 1.68. Meč na Krovu počinje u 21:00.


Ako bude sve prema planu očekuje se da novi član kluba sa “Čaira” postane Andreja Stojanović. Pored levog beka može da igra i ofanzivno.  Levonogi igrač rođen u Lazarevcu ima nepune 24 godine, afirmisao se kao deo omladinskog tima Čukaričkog, prvaka Srbije za sezonu 2015/16 godinu. Seniorsku karijeru počeo je u Zemunu, a u dresu “rudara” bio je saigrač aktuelnog sportskog direktora Radničkog Aleksandra Jovanovića, što mu je bila dodatna preporuka.

Andreja Stojanović u dresu Kolubare (Foto: Starsport)

Stojanović se nalazi u izlaznoj godini ugovora s Kolubarom, što bi moglo da koriguje obeštećenje i doprinese da dva kluba postignu konačan dogovor. Ipak, nema dileme da je transfer blizu i imaće trener Tomislav Sivić novog aduta u nastavku sezone.

Sa dolaskom Stojanovića ne stavlja se tačka na prelazni rok. Još se u Nišu vaga oko uzimanje Ibrahima Mustafe na pozajmicu, u zamenu za odlazak Stefana Mitrovića u Crvenu zvezdu…

PROČITAJTE JOŠ:

MAŠINA ZA GOLOVE Haland srušio Bajern! Debitovao za “građane” i odmah postigao gol

GOLOTINJA SE ISPLATI Najpopularnija brazilska odbojkašica: Od sajta za odrasle zarađujem 50 puta više nego od sporta (FOTO)

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.