Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

SIVIĆ: Idemo na pobedu protiv Novog Pazara, iako su oni pobedili Partizan i TSC

Darko Noveski

Objavljeno

,

Tomislav Sivić veruje u pobedu svog tima protiv Novog Pazara (Foto: Starsport)

Trener fudbalera Radničkog iz Niša Tomislav Sivić izjavio je da njegova ekipa “ide na pobedu” protiv Novog Pazara, preneo je klub. Radnički u petak dočekuje Novi Pazar u šestom kolu Superlige Srbije.


KVALIFIKACIJE ZA LIGU EVROPE: Mogu li Pirejci do plej-ofa? Kvota kladionice MaxBet na pobedu Olimpijakosa protiv Slovan a je 2.50. Meč u Bratislavi počinje u 20:30.


Novi Pazar stiže na krilima dve pobede protiv Partizana i TSC-a. Doveli su 15 igrača ovog leta i angažovali odličnog trenera. Imaju evropske ambicije. Tamošnji ljubitelji fudbala zaslužuju sve lepo što im se dešava, jer mnogo vole klub i fudbal. Radnički sutra ide na pobedu i radovaću se mnogo toj pobedi – rekao je Sivić.

Radnički je do sada osvojio dva boda, uz utakmicu manje odigranu.

Iskoristili smo lošu sreću za dva života, zanima nam samo osvajanje tri boda sutra. U sastav se vraćaju Jamkam, Marjanović i Pejović, a za meč su spremni i Tomić i Savić – dodao je on.

Sivić je rekao i da će “iskoristitti priliku da malo taktizira sa sastavom”.

Radio sam tamo, i odlično poznajem Novi Pazar. I oni mene i ja njih. Mi smo u pretplati sa srećom. Vreme je da to izvučemo nazad. Napašćemo Novi Pazar. Daćemo sve, i više od toga za pobedu – izjavio je Sivić.

Duel Radničkog i Novog Pazara na programu je sutra od 18.00.

PREPORUČUJEMO:

PRED POTPISIVANJEM ZA JUVENTUS Kostić na lekarskim pregledima… Tifozi ga saletali za autogram i slikanje! Tu je i srpska zastava (VIDEO)

POTVRĐENO PISANJE MAXBET SPORTA Bivši napadač Partizana ostaje u Španiji

2 Komentara

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.