Budimo u kontaktu

ATP

SJAJNE VESTI Novak će moći da učestvuje na Australijan openu sledeće godine!

Igor Pavlovic

Objavljeno

,

Novak Đoković (Foto: AP/Beta)

Nema kraja dobrim vestima za Novaka! Posle osvajanja Vimbldona, Đoković je dobio informaciju kako će moći da učestvuje na Australijan openu 2023. godine.


Kvalifikacije za LŠ: Na meču Karabag – Leh Poznanj, naša kladionica nudi kvotu 2.40 za igru ug 2P2+.


Prema pisanju Dejli Mejla, Novak Đoković neće da ima problema prilikom ulaska u Australiju sledeće godine. S obzriom na to da je dosadašnji premijer, Skot Morison, smenjen, a da je na njegovo mesto došao Entoni Albaneze, tu bi trebalo da je stavljena tačka na sve Novakove probleme.

Trogodišnja zabrana ulaska u Australiju od januara će da postane prošlost za Đokovića. Britanski mediji tvrde kako je Albaneze veliki ljubitelj tenisa, te da je spreman da uradi sve kako turnir ne bi izgubio na kvalitetu.

Od ranije je poznato da novi premijer ima bliske veze sa Tenis Australijom, te da ulazak bilo kojeg tenisera u zemlju neće da bude problem. Jedini upitan turnir za Novaka u ovom trenutku je US open.

PROČITAJTE JOŠ:

SAZNAJEMO Bomba spremna da odjekne! Amerikanac pred potpisom za Partizan

SAZNAJEMO Noćno otkucavanje… Zvezda u pregovorima sa moćnim centrom iz NBA!

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.